Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!

ΕΥΤΥΧΗΣ θα πρέπει να νιώθει ο Καραμανλής, αφού μετά την επιστροφή του από το τουριστικό ταξίδι του στην Ινδία, δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας! Του έχει ετοιμαστεί μια φιέστα από τη Διεθνή Διαφάνεια στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο θα μιλήσει στο πλαίσιο της Ημερίδας με τίτλο «Κράτος και Διαφθορά. Πώς θα κόψουμε τον ομφάλιο λώρο»! Είναι ένα θαυμάσιο δώρο. Ο Καραμανλής που θέλει να πει ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με διαφθορές και διεφθαρμένους θα μας πει πώς θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ Κράτους και Διαφθοράς. Βέβαια το γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, διότι η διαφθορά πήρε διαστάσεις γιγάντιες αφότου ανέλαβε της διακυβέρνηση της χώρας. Και τις διαστάσεις τις έδωσαν οι δικοί του άνθρωποι, οι «κουμπάροι» του, οι κολλητοί του, οι έμπιστοί του, τα στελέχη που ο ίδιος διόρισε σε νευραλγικές κρατικές και κυβερνητικές θέσεις.

Η ανακοίνωση λέει σχετικά ότι ο πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας - Ελλάς Κώστας Μπακούρης σημείωσε ότι θα παρουσιαστεί μεγάλη έρευνα για το θέμα της διαφθοράς και τί μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα μας. Ήταν ανάγκη να κάνουν έρευνα; Δεν ρωτούσαν τον πρωθυπουργό; Αυτός ξέρει και πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά και πώς θα μπερδέψει δημοσιογράφους, υπαλλήλους του γραφείου, γραμματείς υπουργείων και δυστυχισμένους χιλιάδες υποψήφιους για μερικές δεκάδες θέσεις!
ΟΜΩΣ επειδή πολύ στα σοβαρά το πήραμε το θέμα, πρέπει να επικρίνουμε τον πρωθυπουργό διότι σε μια φάση πολύ δύσκολη για τη χώρα, συνοδευόμενος από μια κουστωδία (και τη γυναίκα του - καλά, η γυναίκα του πότε δουλεύει στο νοσοκομείο;) κρατικών και κυβερνητικών αξιωματούχων και τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη - Μητσοτάκη - Κούβελου, έκανε τουριστική περιοδεία στη μακρινή Ινδία δίχως να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός - αν υπάρχει, ας πάει στη Βουλή να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των συνομιλιών του!
Άραγε συμβούλεψε τον υπάλληλό του Γ. Ανδριανό να πει το όνομα του ανθρώπου που του έδωσε το dvd; Ελπίζουμε να κατάλαβε και ο Ανδριανός ότι έχει κάνει ένα σωρό παπαριές κι αυτά που ακούω για τα περί εξαιρετικού "συναδέλφου" και άλλα παρόμοια, μου ανάβουν τα λαμπάκια. Από τον Εβερτ στον Καραμανλή! Η φωνή του Κυρίου - αλλά στόμα έχει ο Ανδριανός και μιλιά δεν έχει. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι είναι λαλίστατοι. Αυτός έφαγε τη γλώσσα του ή του την έκοψε ο Καραμανλής για να μη μιλάει;
Εν πάση περιπτώσει, τώρα πλέον δεν έχει και τόση σημασία αν θα πει ή δεν θα πει το όνομα. Σημασία έχει ότι η πολιτική του Καραμανλή έχει οδηγήσει τη χώρα σ' ένα φαύλο κύκλο, όπου όλοι οι δημοσιογράφοι μπορεί και να θεωρούνται ύποπτοι ή να είναι "ρουφιάνοι", οι εκδότες όλοι παίζουν παιχνίδια εξουσίας (αυτό δεν είναι ψέματα), οι δικαστικοί φαίνεται προς τα έξω ότι πάνε κι αυτοί να παίξουν παιχνίδια. Τελικά, τι γίνεται σ' αυτή τη χώρα, όπου πλέον ανθεί μόνον η διαφθορά και μάλιστα την ποτίζει το κόμμα που κυβερνάει κι ο πρωθυπουργός ο ίδιος που εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να παριστάνει τον "σεμνό" και τον "ταπεινό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: