Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΝΙΚΗΣ!


Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Α. Παπανδρέου. Καθαρή νίκη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό που αγγίζει το 60%. Αλήθεια, ο Σκανδαλίδης [εκτός τόπου και χρόνου] που έλεγε ότι θα ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου στον β΄γύρο, τι έχει να πει τώρα; Έσπευσε, βέβαια, και καλώς να συγχαρεί τον ΓΑΠ για τη νίκη του, όπως και ο Βενιζέλος με τη "διευκρίνηση" της ύπαρξης και λειτουργίας μέσα στο Κίνημα ενός "ριζοσπαστικού ρεύματος" που εκφράζεται στο πρόσωπό του!
Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει και στο συνέδριο κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν, όλα γιατί αυτό είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει και ο ΓΑΠ απερίσπαστα και να οδηγήσει το Κίνημα εκεί που πρέπει: στην εξουσία. Μήπως θα έπρεπε, επιτέλους, κάποιοι να κλείσουν το στόμα τους, κάποιοι άλλοι να σταματήσουν να γράφουν κοτσάνες και να βυσσοδομούν κατά του Παπανδρέου;
Θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον αποφασισμένος να κάνει ό,τι δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια και να αντιμετωπίσει με σκληρότητα πρόσωπα και καταστάσεις. Στην πολιτική δεν παίζουμε, αλλά δίνουμε αγώνες. Όποιοι δεν αντέχουν, να κατέβουν από το τρένο, όπως έλεγε παλιότερα κι ο Ανδρέας. Δηλαδή, όποιοι δεν αντέχουν αλλά κι εκείνοι που έχουν κατά νου την υπονόμευση, ας το πάρουν απόφαση ότι δεν τους χωρά το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παπανδρέου που πρέπει να πάρει γενναίες (όχι "βελούδινες") αποφάσεις.
Από σήμερα, ή όλοι μαζί ή όποιος δεν θέλει, να πάει σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: