Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΣΟΚ, ΝΑΙ, ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!


ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Πράγματι, αγωνιώ, γιατί είναι περίπλοκη και πρωτότυπη διαδικασία», δήλωσε από την Κρήτη, όπου βρέθηκε. «Θέλω να πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν όλοι και θα υπάρξει κοινή πολιτική ευθύνη, ώστε έως τις 11 Νοεμβρίου να μην υπάρξει πιθανότητα να δημιουργηθούν αμφισβητήσεις και αμφιβολίες, ώστε η 12η Νοεμβρίου να βρει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και σε μια νέα κατεύθυνση».
Άννα, κι εγώ ανησυχώ, κι άλλοι ανησυχούν, ΑΛΛΑ, βρε παιδί μου, έχω την εντύπωση ότι μάλλον προς επαγγελματία ανησυχούσα φέρνεις! Και να σου πω και κάτι άλλο: Μ' έχει εκνευρίσει αυτή η στάση σου που υπονοεί πολλά, που δεν βγαίνεις καθαρά και ξάστερα να στηρίξεις τον έναν ή τον άλλο, που αφήνεις υπονοούμενα ότι ενδεχομένως (μέχρι πρότινος) θα σε ενδιέφερε και σένα η προεδρία του Κινήματος, κ.λπ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: μας ενδιαφέρει η ενότητα του ΠΑΣΟΚ κι αυτήν μονάχα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου μπορεί να την εγγυηθεί χωρίς κραδασμούς. Είναι βέβαιο ότι ο Βενιζέλος δεν θα καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη καρέκλα και συνεπώς γιατί μας ταλαιπωρείς όλους. Σε συμπαθήσαμε, σε ψηφίσαμε, σε θέλουμε και παραπέρα... Τι περιμένεις, μέχρι την τούρλα του Σαββάτου, για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου; Αφού δεν θέλεις να στηρίξεις τον έναν ή τον άλλον, καλοδεχούμενη και η ουδετερότητά σου - με την οποία εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ.

2 σχόλια:

alzap είπε...

Καλησπέρα, μια αδιάκριτη ερώτηση αν επιτρέπεις.
είσαι ο Λαγκαδινός της ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ;
Αν ναι, πολύ χαίρομαι που ξανασυναντώ τα γραπτά σου μετά απο τόσα χρόνια.
Αν όχι, δεν ξέρεις πόσο μοιάζει ο λόγος σου με τον δικό του.
Σε κάθε περίπτωση καλά να είσαι και καλό αγώνα σύντροφε.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Αγαπητέ φίλε, προφανώς έγραψες το "σχόλιό" σου πριν αναρτήσω τα περί "Δικτύου" όπου και αναφέρω ότι είμαι αυτός στον οποίο αναφέρεσαι (εννοώ, της ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ).