Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου η Βάσω Παπανδρέου

Τη στήριξή της στον Γιώργο Παπανδρέου δήλωσε η Βάσω Παπανδρέου, προσερχόμενη στην ανοιχτή συγκέντρωση υποστήριξης του Γιώργου Παπανδρέου στο Σπόρτινγκ. «Είμαι εδώ για να δηλώσω την στήριξή μου στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γενναία αυτοκριτική για την βαριά ήττα του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκε για την αναγέννηση του κόμματος χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Επομένως, νιώθω υποχρέωση να τον στηρίξω» είπε η Βάσω.

Η Βάσω Παπανδρέου διευκρίνισε ότι η στάση της αυτή δεν έχει την έννοια της αντιπαλότητας είτε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, είτε με τον Κώστα Σκανδαλίδη με πολλές από τις προτάσεις των οποίων συμφωνεί και τόνισε ότι «πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι η ενότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να πείσει και πάλι τους πολίτες».

«Θέλω να καλέσω όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά αλλά και ενωτικά στις κάλπες στις 11 Νοεμβρίου» ανέφερε η Βάσω Παπανδρέου, καταλήγοντας ότι «η συμμετοχή τους και το ενωτικό τους πνεύμα θα δώσουν δύναμη στον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε όλους εμάς για να παλέψουμε απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές φανερώνει το πραγματικό της πρόσωπο».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: