Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Πάντως, έτσι είναι!

Ενώ οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι προχώρησαν στην αντιπολίτευση προς τον κ. Καραμανλή, ο υπόγειος πόλεμος, ακόμα και με λάσπη, συνεχίζεται, με το επιτελείο Παπανδρέου με non paper που απέστειλε στους φίλα προσκείμενους βουλευτές να κατηγορεί εκ νέου τον κ. Βενιζέλο για υπονόμευση.

«Η πρωτοβουλία του Ευ. Βενιζέλου να επωφεληθεί των στενόχωρων για τη Δημοκρατική Παράταξη περιστάσεων, για να αμφισβητήσει ανοιχτά τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να προκαλέσει την ανατροπή της, αποκάλυψε ότι η στάση τόσο του ιδίου όσο και αυτών που έσπευσαν να στοιχηθούν πίσω από την υποψηφιότητά του, καθ όλη τη διάρκεια των χρόνων που μεσολάβησαν από την προηγούμενη εκλογική ήττα, δεν ήταν τυχαία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ενημερωτικό σημείωμα που στάλθηκε σε φίλα προσκείμενους βουλευτές ως non paper.

«Αποτελούσε μέρος ενός μεθοδικά αναπτυσσόμενου σχεδίου υπονόμευσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με στόχο την αδυναμία της Δημοκρατικής Παράταξης να διορθώσει τα αίτια της ήττας του 2004 και να δημιουργήσει την αναγκαία κοινωνική δυναμική, πιστή στη στρατηγική ενός μαζικού λαϊκού κινήματος σαν κι αυτό που εμπνεύστηκε ο Α. Παπανδρέου και θέλησε να ξαναδημιουργήσει ο Γιώργος Παπανδρέου»... (Ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στην εφημερίδα Έθνος, 12/10/2007)

Δεν υπάρχουν σχόλια: