Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Καραμανλής, Κόκκαλης και... "νταβαντζήδες"!


Τα πρωτοσέλιδα της Ελευθεροτυπίας αυτές τις μέρες είναι εύγλωττα. Αποτυπώνονται σ' αυτά οι σχέσεις του επιχειρηματία με το κόμμα της ΝΔ και με πολιτικούς. Ιδού το φύλλο της Πέμπτης (25 Οκτωβρίου 2007):

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της «Ε» για την ομερτά στη διαπλοκή


Ο Ρουσόπουλος «Πιλάτος» παραπέμπει στον ΟΠΑΠ και η Ιντραλότ ψελλίζει κάτι για το υπερτίμημα

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ταραχή στην κυβέρνηση η αποκάλυψη από την «Ε» της σύμβασης με την οποία παραδόθηκε ο ΟΠΑΠ στην εταιρεία Intralot και στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Πρόκειται για σύμβαση-μαμούθ 230 εκατ. ευρώ.

ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ είναι η καραμπινάτη διαπλοκή της σημερινής κυβέρνησης με αυτούς που ο πρωθυπουργός της κ. Κώστας Καραμανλής αποκαλούσε «νταβατζήδες» στο περίφημο γεύμα του Μπαϊρακτάρη.

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ τότε ο πρωθυπουργός τον αρχάγγελο της κάθαρσης, της εξυγίανσης και της επανίδρυσης του κράτους, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά, από την αντιπολίτευση, κατά του Βιντεολόττο και του «Πάμε Στοίχημα».

ΒΡΕΘΗΚΕ από τη θέση της εξουσίας «αγκαλιά» με τους «νταβατζήδες», με αυτούς που απειλούσε, ότι θα συγκρουστεί. Δεν συμβιβάστηκε, αλλά παραδόθηκε. Με δική του συναίνεση και ευλογία θρονιάστηκε η Intralot με απευθείας ανάθεση στον ΟΠΑΠ... [η συνέχεια στην εφημερίδα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: